Biologische producten voor een gezonde en actieve leefstijl

Angela
Ik ben Angela en werk bij Go Pure sinds het opstarten van de winkel. 

Ik vind het werken in de winkel erg leuk, vooral het contact met de mensen. Verder vind ik het erg leuk om de mensen te informeren over de producten, en daarmee een passende oplossing te zoeken voor hun eventuele probleem.
Sommige klachten zijn “simpelweg” te verhelpen met en voedingssuplement of enkel een kleine of toch grotere aanpassing in je voedinspatroon. Waarna ik ook vaak positiefe feedback van de klant terug krijg. Daar doe ik het voor!

Vanuit mijn opleiding als dierenartassistente heb ik ook veel ervaring met dieren en krijg hier ook regematig vragen over in de winkel.
Ook heeft het veel raakvlakken met de mens. Ookal, zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen. Hierdoor kan ik mijn kennis ook in de winkel goed toepassen. Werken bij Go Pure is dus zeer veelzijdig, en bied een contue afwisseling van vraag naar oplossingen. Ik voel me er helemaal in thuis.

Dus heeft u klachten of vragen kom gerust langs of bel ons, we helpen u graag. En weten we niet direct een antwoord zoeken we het voor u uit!

Groetjes Angela