Biologische producten voor een gezonde en actieve leefstijl

Esther


​Het zaadje dat in Esthers leven uiteindelijk groeide tot een eigen winkel werd al vroeg in haar leven geplant door haar opa. Go Pure is niet zomaar een winkel, het is ook een familieverhaal. 

Reformhuis

​Opa had een reformhuis in Den Haag. Als kind logeerde ik bij mijn opa en oma, vaak mocht ik meehelpen in de winkel. Heerlijk vond ik het om klusjes te mogen doen: zakjes met noten en gedroogd fruit vullen, boodschappen rondbrengen aan oude mensen, brood snijden, zorgen dat de winkel er netjes en verzorgd uitzag. Terwijl ik mijn klusjes deed zag en hoorde ik hoe opa geïnteresseerd was in zijn klanten, goed naar hen luisterde en zorgvuldig advies gaf. Ik vond het geweldig. Helaas was ik nog veel te jong om de winkel over te nemen toen opa stierf. 

Nu de winkel er echt is en ik mijn droom na kan leven, voel ik mij helemaal op mijn plek. Om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen aan goede produkten leest ik veel en volg cursussen op het gebied van voeding, gezondheid en natuurlijke cosmetica. Zonder kennis kun je immers niet bouwen aan een goede winkel. 

Gezondheid

Wat ik het mooist vindt? Dat voeding zo enorm veel kan doen voor je gezondheid! Symptomen bestrijden van een ziekte is soms nodig, maar veel boeiender is het om te werken aan de andere kant: voeding die het lichaam helemaal voedt in wat er nodig is om gezond te worden, te zijn en te blijven. Daar waar genezen nodig is, zijn er natuurlijke middelen (homeopathie en fythotherapie bijvoorbeeld) die lichaam en geest ondersteunen, helen en dus veel meer doen dan slechts met een symptoom afrekenen. 

Een heerlijke bijkomstigheid is natuurlijk, dat de winkel vol biologische produkten van betrokken en idealistische telers, kwekers, kaasmakers, bakkers en fabrikanten zo ontzettend lekker is en uitnodigt tot lekker koken en eten. Dat ook via de smaakpapillen en de maag fijne contacten ontstaan met leveranciers en klanten. Deze winkel is genieten!

Go Pure in Zuidlaren is meer dan een kleine winkel aan een van de zeven brinken in Zuidlaren. Het is het verhaal van mij, enthousiast en betrokken, met kennis en liefde wil ik een eigen bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mijn klanten.