Biologische producten voor een gezonde en actieve leefstijl

Actueel


Informatie over onze openingstijden en acties. 

NIEUW in het assortiment!!!

Van de Drentse Aa zuivel YOGARDE Geit en YOGARDE Schaap.
Yogarde geroemd om zijn milde smaak en prettige structuur nu ook in geit en schaap. Dezelfde speciale culturen en receptuur van de yogarde worden ook in deze twee nieuwe producten gebruikt. Beide soorten worden bereid met melk van een veehouderij uit de directe omgeving, dus echt een streek product! Deze producten worden in glas geleverd en daardoor ook duurzaam. Zo dragen we met elkaar ons steentje bij in de beperking van eenmalig plastic gebruik.

Deze heerlijk variaties zijn vanaf week 48 bij ons in de winkel te verkrijgen en zijn vandaag al te proeven!!UITGELICHT!!!! Uit de biotoppers week 3

DR.MARTINS KOKOSWATER 20% KORTING
Dit kokoswater van Dr. Martins is púúr sap van jonge kokosnoten. Het is van hoge kwaliteit, zonder enige toevoegingen. Doordat het sap afkomstig is van jonge kokosnoten, is het extra bijzonder. De noot heeft nu namelijk nog weinig vruchtvlees, waardoor alle vitaminen en mineralen in het sap behouden zijn gebleven. Dit 100% pure sap kun je zo drinken of als basis gebruiken voor een smoothie of shake. Kokoswater van Dr. Antonio Martins heeft een mineraalgehalte dat overeenkomt met dat van je lichaam.

***AANBIEDINGEN***
Geldig t/m dinsdag 21 januari

BROOD
*Havervloerbrood €2.79
*Speltvolkorenbrood desem €4.19
*Zonnelied zonne-volkoren €3.39
*Croissant naturel p.st €1.09
*Croissant kaas p.st €1.19
WEEKENDBROODJE
*Noten-vruchtenbroodje €3.29
DUITSE BIOBACKER
*Spelt haverbrood €4.89
*Le maitre boerenlandbol €3.49
*Mueslireep p.st €1.95

GROENTE EN FRUIT
*Punt paprika €1.49
*Broccoli kilo €4.38
*Sperziebonen 250gr €2.99
*Rode bieten kilo €1.39
*Pastinaak kilo €1.89
*Prei kilo €2.99
*Gesneden hutspot 400gr €1.39
*Druiven wit kilo €6.98
*Shii-take 150gr €2.99


PUUR NL zoekt de boeren, telers en producenten uit Nederland die geloven in kwaliteit, oorspronkelijkheid en authenticiteit. Zij voldoen niet alleen aan de biologische beginselen, maar hebben meer te bieden.
MEER WETEN? www.puur-nl.nl Puur NL